UA-56156696-1 expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

5 Kasım 2012 Pazartesi

Sen çok yaşa Pinterest...




2012 yılının en iddialı girişimi olarak tanıtılıyor Pinterest. Ağustos ayında davetiye sistemini kaldırarak sitenin kapılarını tüm kullanıcılara açan Pinterest geleceğin en iddialı sosyal paylaşım sitelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte.. 


Profile picture of uykucu sirinPin /Repin


Sosyal medya'ya katılan her site beraberinde yeni terimleri de getiriyor..Pinterest de haliyle yanında Pin, board, likes, repin  ile birlikte geldi. Pin paylaşmak istediğiniz, paylaştığınız görsel öğeler için, board, pinlediğiniz veya repinlediğiniz görsel öğelerin toplandığı panolar (lar diyorum çünkü kategorilere ayırıp farklı panolar yapabilirsiniz), likes, Facebook' da ki gibi beğen olarak kullanılıyor..Repin ise twitterdaki retweete karşılık geliyor, beğendiğiniz tasarımları, görsel öğeleri panonuza eklemek için repinlemeniz yeterli..

Profile picture of uykucu sirinBir kere pinlersen...


Bir kere pinlemeye başlayınca sitenin içerisinde kayboluyorsunuz.. Sanat, güzellik, yiyecek, içecek, film, müzik, kitap, moda, kendin yap ve dekorasyon.. Kategorilerden sadece bir kaçı..

Profile picture of uykucu sirinDaha fazla trafik


Site, blog sahibiyseniz sitenize daha fazla trafik göndermek istiyorsanız tam size göre..Burada yapmanız gereken en fazla dikkat çeken yayınlarınızdan başlayarak çarpıcı resimlerle pintereste eklemeniz..


Profile picture of uykucu sirinVaktiniz varsa!


Bu siteyi ben "ufuk açan bataklık" olarak değerlendiriyorum. Bir defa girince çıkamıyorsunuz. Buraya gerçekten vaktiniz varsa girin. Yoksa randevularınıza geç kalabilirsiniz. Ya da otobuste, metroda, tramvayda metrobüsdeyken girerseniz durağı kaçırma riskiniz var :)


Profile picture of uykucu sirin
Uykucu'nun Panosuna gitmek için!


Son olarak, benim Pinterest' de ki panoma gitmek için buraya tıklamanız yeterli...Bunun dışında sayfadan da sol taraftaki "Pinlemeye devam" butonundan da takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız kadar değerli başka ne olabilir ki?